Iruñean ere, San
Ferminak heldu eta taberna askotan prezioak izugarri igotzen dituzte, ziur
tabernariek arrazoiak izanen dituztela horretarako, baina askotan ez da ongi
ulertzen zer dela eta igo behar diren prezioak festak direlako.
EITBko Amarauna
saiko esatariak Ambrosio tabernako langile bati egindako elkarrizketa duzu
jarraian…
Berriako Eneritz Duesok Donostiako tabernen inguruan sortu den eztabaidaz artikulu interesgarria idatzi du, jarraian duzu esteka irakurri nahi izanez gero.
Berriako Eneritz Duesok Donostiako tabernen inguruan sortu den eztabaidaz artikulu interesgarria idatzi du, jarraian duzu esteka irakurri nahi izanez gero.
Eta, zuk, zer diozu? Festak
zirelako edota toki turistikoa zelako gehiegi kobratu dizute inoiz? Noiz? Non?
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina