15/8/21

Zenbait tabernatako prezioak.


Zer da garestia? Zer da merkea? Zaila da esatea, hala ere, aurreko astean Donostiako taberna batean kobratutakoa gehiegi iruditu eta sare sozialetan tabernetako prezioen inguruko eztabaida sortu da. Sare sozialetan sortutako eztabaida Konstituzio plazako 13. zenbakiko Ambrosio tabernan gertatutakoarekin hasi da: 16,60 euro eskatu zizkieten tabernakoek bezeroei lau garagardoren truk.
Iruñean ere, San Ferminak heldu eta taberna askotan prezioak izugarri igotzen dituzte, ziur tabernariek arrazoiak izanen dituztela horretarako, baina askotan ez da ongi ulertzen zer dela eta igo behar diren prezioak festak direlako.

EITBko Amarauna saiko esatariak Ambrosio tabernako langile bati egindako elkarrizketa duzu jarraian…


Berriako Eneritz Duesok Donostiako tabernen inguruan sortu den eztabaidaz artikulu interesgarria idatzi du, jarraian duzu esteka irakurri nahi izanez gero.

Eta, zuk, zer diozu? Festak zirelako edota toki turistikoa zelako gehiegi kobratu dizute inoiz? Noiz? Non?


iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina